T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / SUŞEHRİ - Suşehri Hürriyet İlkokulu

Suşehri Hürriyet İlkokulu

Telefon
0346 311 57 27
Belgegeçer
...
WEB
https://susehri.meb.k12.tr
Adres
TAŞKÖPRÜ MAH. SİVAS CAD. HÜRRIYET ILKOKULU BLOK NO 147 İÇ KAPI NO 1 SUŞEHRİ / SİVAS
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Misyon
Suşehri Hürriyet İlkokulu olarak öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi, kendine güvenen, yardımlaşma, paylaşma duyguları gelişmiş, 21.yüzyılın gelişen bilgi toplumunun gereksinim duyduğu, ailesine, çevresine, milletine faydalı, sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek için; nitelikli eğitim-öğretim vermeyi hedef biliyoruz.
Başarılar
Öğretmen :29
Öğrenci :562
Derslik :21
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :780
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
07:20/17:20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz Suşehri ilçe merkezinde olup,2013-2014 öğretim yılında İmam Hatip Lisesinin geçici olarak binamıza taşınması sebebi ile Atatürk Ortaokulu binasına taşınmıştır. 2018-2019 dönemi ile birlikte ilçemiz ÇPAL binasına taşındı. Sivas Caddesi üzerinde bulunan yeni binamız merkezi konumdadır.
Servis Bilgisi
Servis yoktur.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Sivas iline bağlı Karadeniz iklimine sahip, Sivas´ın en gelişmiş ilçesidir. D100 Karayolu üzerinde bulunan ilçemiz doğu ve batıyı birbirine bağlayan ulaşım güzergahında olması nedeniyle hem doğuya hem batıya ve Karadeniz´e ulaşım ağı merkezinde bulunmaktadır. Nüfusu 15300´dür.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Suşehri İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Suşehri SİVAS arası mesafe 135 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır